Сбор на Кипре. новости

Сбор на Кипре. новости

СУПЕРНИКІВ НЕ БРАКУВАЛО

Завершальний етап підготовки до другого кола футболісти одеського "Чорноморця" проводять на Кипрі.
За цей час команда Анатолія Азаренкова зіграла сім контрольних матчів, про два з яких - з російським клубом "Наш союз" та білоруською "Белшиною" - "УФ" уже повідомляв.
Надалі, впродовж одного дня "Чорноморець" провів два поєдинки - з російським "Нєфтєхіміком" з Нижньокамська (основним складом) і одним із швейцарських клубів нижчого дивізіону (резервним).
У першому з них одесити програли - 1:2 (гол в активі Руслана Романчука), а в другому святкували перемогу - 3:2 (забиті м`ячі на рахунку Ігоря Печеного - два та В`ячеслава Терещенка).
Черговий контрольний матч був зіграний з білоруським клубом вищої ліги - мінським "Динамо". І знову поразка з мінімальним рахунком - 0:1.

Ще одна новина з тренувального табору "Чорноморця".
На початку кипрського збору зазнав травми атакуючий півоборонець одеситів Олександр Бредис, який повернувся з острова Афродити додому.
Упродовж останнього тижня одесити провели два спаринги з російськими клубами. І обидва виграли - у "Сєвєрсталі" (Череповець) - 3:0 (відзначились Балабанов, Колесниченко, з пенальті, Хроль) та "Спартака" (Нальчик) - 1:0 (Чернов).

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.