Олександр СКРИПНИК: “НАМ ДОПОМОГЛИ ЗАМIНИ”

Олександр СКРИПНИК: “НАМ ДОПОМОГЛИ ЗАМIНИ”

Чорноморець — Днiпро-2 — 3:1
Стежковий (14), Пономаренко (71), Драницький (74) — Ротань (30)

Олександр СКРИПНИК: “НАМ ДОПОМОГЛИ ЗАМIНИ”

    Пiсля матчу з днiпропетровським “Днiпром-2” кореспондент “УФ” запитав в тренера одеського “Чорноморця” Олександра Скрипника, якi в нього враження про гру пiдопiчних.

— Команда-суперниця особливих проблем нам не завдавала, — говорить Олександр Миколайович. — Втiм, як i ми їй. У другому таймi за рахунок трьох проведених у перервi замiн “Чорноморець” посилив гру. Командна швидкiсть в атацi збiльшилась, завдяки чому й нам вдалося забити м`ячi. Було ще кiлька моментiв, однак їх ми не використали.

— У матчi з “Днiпром-2” в складi вашої команди дебютував черговий новачок — Олександр Бредис. Як оцiнюєте його гру?

— Йому ще слiд набратися досвiду. Матч з днiпропетровцями був першим, проведеним Олександром на рiвнi першої лiги, тож не дивно, що хлопець хвилювався.

— У цiй грi Бредис грав на позицiї правого пiвоборонця. А чи не думали використати його в нападi, адже на фiнiшi минулого сезону в ролi форварда вiн непогано проявив себе в iллiчiвському “Портовику”?

— Я вважаю, що сьогоднi гравцi атаки Печений, Романчук i Пономаренко виглядають дещо сильнiше. Хоча випробувати Бредиса в нападi, звичайно, можна б було. Та поки що ми розраховуємо на нього саме на правому фланзi пiвоборони.

— Чим викликане перебування в запасi Олега Мочуляка?

— Його коефiцiєнт корисних дiй є надто низьким. Тi ж футболiсти, хто виходив у стартовому складi з “Днiпром-2”, враховуючи того ж Бредиса, що дiяв на мiсцi Мочуляка, на тренуваннях виглядали переконливiше.

— У другiй грi поспiль мiсце у воротах займає Вiталiй Руденко. Чи означає це, що тренерський штаб бiльше розраховує на нього, нiж на досвiдченiшого Олександра Гуменюка?

— Певною мiрою — так. Однак це зовсм не свiдчить про те, що Гуменюк нам не потрiбний. Два голкiпери (навiть три) необхiднi командi завжди. Адже на тривалiй турнiрнiй дистанцiї рiзне може трапитися — скажiмо, когось iз воротарiв можуть травмувати. Що ж стосується Руденка, то на даному етапi вибiр зроблений на його користь.

— На це, либонь, вплинула вдала гра Вiталiя на юнацькому чемпiонатi Європи?

— I це також. У молодого голкiпера з‘явилася впевненiсть, яка, сподiваюсь, допомагатиме йому й надалi. Та як би там не було, а ми вiдштовхуємось од готовностi того чи iншого гравця на тренуваннях. А Руденко там виглядає дуже добре.

— Що можете сказати про Володимира Гапона, який на оглядинах у кишинiвському “Зiмбру”?

— Гапон повернеться в Одесу. Вiн хоч i пiдiйшов кишинiвськiй командi, проте продовжувати футбольну кар‘єру у Молдовi не бажає.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.