"Чорноморець". ПЕРЕМОГЛИ СТАРШИХ ЗА РАНГОМ. УкраУнський футбол. 11/03/99

"Чорноморець". ПЕРЕМОГЛИ СТАРШИХ ЗА РАНГОМ. УкраУнський футбол. 11/03/99

"Чорноморець". ПЕРЕМОГЛИ СТАРШИХ ЗА РАНГОМ

Минулої середи на тренувальній базі одеського "Чорноморця" відбувся цікавий поєдинок. Команда Олександра Голоколосова виступала в ролі спаринг-партнера представника елітного дивізіону українського футболу львівських "Карпат" (команда, яку очолив недавно Степан Юрчишин, перебувала в чорноморському місті на зборах).

Цього весняного дня спостерігати за грою приїхало близько двох сотень вболівальників. Забігаючи дещо наперед, скажу, що вони не пошкодували. Адже їхні улюбленці, футболісти одеського "Чорноморця", продемонстрували в цьому контрольному поєдинку змістовний футбол і перемогли вищолігівців з рахунком 4:2.

Рахунок у грі відкрив на 11-й хвилині Мокан, через шість хвилин львів'янин Гецько відновив рівновагу. Після цього два красені-м'ячі забив півоборонець одеситів Володимир Гапон. На 20-й хвилині за негостинні дії в штрафному майданчику проти нього арбітр призначив 11-метровий, який дев'ятий номер "Чорноморця" реалізував ударом у "дев'ятку". А на 36-й хвилині схожим пострілом у верхній кут (цього разу, щоправда, із 17-метрової відстані) лівою ногою Гапон довів рахунок до 3:1.

У другій половині зустрічі суперники обмінялись голами: спочатку нападник "Карпат" Гецько на 62-й хвилині скоротив розрив у рахунку, а потім півоборонець господарів Каряка встановив остаточний результат влучним ударом з пенальті на 73-й хвилині.

Ось якими були склади обох команд. "Чорноморець": Гришко (Руденко, 76), Булигін, Єрохін (Чернов, 66), Багиров, Чаплигін (Васильків, 46), Каряка, Мокан (Салдецький, 55), Костюк (Печений, 71), Гапон (Покаринін, 60), Колесниченко, Терещенко (Ткаченко, 46).

"Карпати": Стронцицький, Євтушок (Зуб, 41; Тимчишин, 67), Чижевський, Мизін, Беньо, Закотюк, Вовчук (Толочко, 46), Назаров (Євглевський, 46), Паляниця, Гецько, Шаран (Назаров, 71).

Шостого березня футболісти одеського "Чорноморця" вирушили на черговий тренувальний збір до Кипру, який триватиме до 23-го березня. Відомо, що під час перебування на острові Афродити підопічні Олександра Голоколосова проведуть чотири контрольні поєдинки. В'ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

Український футбол
11/03/99

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.