ЛЕОНIД БУРЯК: "ПIШОВ ЗА ВЛАСНОЮ IНIЦIАТИВОЮ", 18/06/98 Украснський футбол

ЛЕОНIД БУРЯК: "ПIШОВ ЗА ВЛАСНОЮ IНIЦIАТИВОЮ", 18/06/98 Украснський футбол

ЛЕОНIД БУРЯК: "ПIШОВ ЗА ВЛАСНОЮ IНIЦIАТИВОЮ"

    Мабуть, у багатьох вже виникає почуття суму при згадуванні одеського "Чорноморця". Ще кілька років тому сама його назва наганяла жах на суперників одеситів, а тепер хіба що тільки гучне ім`я залишилося від чудової команди. На останніх матчах одеситів у першості України відсутній був головний тренер "Чорноморця" Леонід Буряк. Ситуацію ми попрохали прояснити з перших уст.
    Ніякого дебошу з боку гравців команди, як писали деякі видання, не було. Рішення залишити клуб прийняв цілком добровільно, без будь-якого тиску. Я втомився привертати до клубу увагу "батьків" міста, втомився од відсутності належного фінансування з боку спонсорів, від нестачі нормальної спортивної бази, стадіону, футбольного інвентаря. Уявіть собі, тільки за останній рік "Чорноморець" розпродав до західних та вітчизняних команд майже сорок своїх вихованців. Для зрівняння, з "Динамо" за цей же час пішов один Максимов. Про які високі цілі може йти мова, коли кожного року треба створювати нову команду?
    Зараз ви вільний агент. Чи не отримуєте якихось пропозицій?
    Запрошень вистачає як від наших команд, так і з-за кордону, але мені потрібен час, щоб вирішити, кому з них віддати перевагу і не шкодувати потім за свій вибір.
Юрій ТРОХИМЧУК.

18/06/98
Український футбол

Спасибо Cepera A. Cepuu serega@rocketmail.com

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.