Грузинський Десант "Украинский футбол" (на Укр. яз.)

Грузинський Десант "Украинский футбол" (на Укр. яз.)

ГРУЗИНСЬКИЙ ДЕСАНТ

Date: 30 Jan 1998 16:26:05 GMT

    Повернувшись із тренувального збору, що пройшов у Ізраїлі, одеський "Чорноморець" розпочав черговий етап підготовки до другого кола в рідному місті. Проходитиме він, як уже повідомлялося, до 15 лютого і охоплюватиме контрольні ігри з неаматорськими командами Одеси та сусідніх регіонів. А тим часом тренерський штаб одеської команди комплектує склад. Кілька днів тому в "Чорноморці" з`явилося четверо футболістів з Грузії, яких рекомендував один з футбольних фахівців цієї країни. Це - захисники Ромео Гогітадзе, Заза Цкіпуришвілі та нападник Суліко Давіташвілі з тбіліського "Мерані-91" і захисник Дато Челідзе з цхалтубського "Самгуралі". Приїхав до Одеси й нападник Володимир Киян з російського клубу "Лада-Град" (Димитровград). У минулому він виступав у "Ності" (Новотроїцьк), а також у луганській "Зорі".
    Після ізраїльського збору залишив команду півзахисник Олександр Савенчук, який приїжджав до "Чорноморця" на оглядини з чернігівської "Десни". Решта ж новачків поки що продовжує випробування в одеському колективі вищої ліги.
В`ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

30/01/98
Український футбол

Получено от Серега А. Серый serega@rocketmail.com

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.