Шiстнадцять I Сiм "Украинский футбол" (на Укр. яз.)

Шiстнадцять I Сiм "Украинский футбол" (на Укр. яз.)

ШІСТНАДЦЯТЬ І СІМ

Date: 15 Jan 1998 10:54:22 GMT
Organization: ElVisti IC

Інтенсивною була робота тренерів одеського "Чорноморця" в перший тиждень зимової підготовки. Розпочавши тренувальний процес на третій день нового року, їхні підопічні з інтервалом в один день встигли провести три двосторонні зустрічі на гаревому полі в Отраді. Це пояснюється необхідністю познайомитися з новачками, яких цієї зими з`явилось в команді як ніколи багато - шістнадцятеро! Щоправда, троє з них - голкіпер Вадим Винокуров з київського ЦСКА-2, півзахисники Олександр Никифоров з одеського "Рибака-Шляховика" і Борис Тропанець з "КАМАЗу" (Набережні Човни) такими вважаються умовно, адже раніше вони вже виступали в "Чорноморці". Переважна більшість гравців, що брали участь у "двосторонках", перебувала в одеському колективі на оглядинах. За їхніми підсумками й було визначено групу кандидатів на подорож до Ізраїлю, де з 11 січня "Чорноморець" проводить двотижневий тренувальний збір. До неї увійшло семеро футболістів: захисник В`ячеслав Бахарєв з новотроїцької "Ности", півзахисники Володимир Гапон з луцької "Волині", Олександр Савенчук з чернігівської "Десни", згадуваний уже Борис Тропанець та нападники Едуард Стоянов з одеського "СКА-Лотто", Андрій Серьогін з ФК "Тюмень" (права на цього футболіста належать іншому російському клубові - московському "Спартакові") та Ігор Маковей з львівських "Карпат". Решта запрошених - Микола Мінчев з Тирасполя, Артур Ляхов з одеського "Динамо", п`ятеро грузинів, а також Олександр Никифоров і Вадим Винокуров - з різних причин на ізраїльський збір не поїхали.
    А ось з виконавців, що перебували в складі "Чорноморця" і в першому колі, до списку виїжджаючих у Ізраїль були внесені такі гравці: голкіпери - Долганський та Жуков; оборонці - Букель, Погорєлов, Пец, Колчин, Скоропад, Сушко; півзахисники - Мглинець, Зотов, Щекотилін, Шутов, Колесниченко та нападники - Гусейнов, Козакевич і Ткаченко.
    А тим часом стало відомо, що не гратиме в "Чорноморці" досвідчений оборонець Андрій Телесненко, про повернення якого йшлося раніше. Гравець, який торік захищав кольори російського "Газовика-Газпрому" (Іжевськ), зараз перебуває в тренувальному таборі провідного клубу Молдови - "Зімбру" (Кишинів). Очолює його наш співвітчизник, одесит Семен Альтман. Не підтвердилася інформація й про можливу появу в Одесі півзахсника з "КАМАЗу" Володимира Заярного. Найвірогідніше, він і надалі гратиме в Росії.
    У Ізраїлі "Чорноморець" перебуватиме до 25 січня. У цій країні український клуб проведе чотири контрольні поєдинки. Є попередня домовленість про спаринги з ізраїльськими клубами вищого й першого дивізіонів, а також з московськими "Спартаком" і "Торпедо-Лужники".
В`ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

15/01/98
Український футбол

Получено от Серега А. Серый serega@rocketmail.com

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.