Отчет о матче 30 тура. "Черноморец" - "Динамо-2"

Отчет о матче 30 тура. "Черноморец" - "Динамо-2"

Черноморец

"ЧЕРНОМОРЕЦ"
1. Гуменюк
2. Ерохин
Крисанов, 81
3. Стежковой
Калфа, 84
4. Хроль
5. Лозовский
6. Колесниченко
7. Галюза
Пономаренко, 63
8. Романчук
Печенный, 78
9. Балабанов
10. Драницкий
Смишко, 58
11. Чернов
Тренер: Анатолий Азаренков
Запасные: Красовский, Жосан, Кирилов
1  :  2

8 июня. Одесса. Центральный стадион ЧМП.
6 000 зрителей.

19 градусов.


Главный арбитр:
В. Сиренко — 8,8
(Симферополь)
Aссистенты:
А. Олийнек — 9
А. Приймак — 9
(Симферополь)
Делегат ФФУ:
К. Панчик
(Симферополь)

Честная игра
8,5 - 8,3
"ДИНАМО-2"
1. Кернозенко
2. Красноперов
3. Омоко
4. Федоров
5. Радченко
6. Лозинский
7. Скоба
Черников, 68
8. Мороз
Лучук, 81
9. Идахор
Мотуз, 73
10. Кардаш
Мелащенко, 46
11. Серебряников
 
Тренер: Владимир Онищенко
Запасные: Cухина, Ермоленко
   
Предупреждены:  Серебряников, 50,  Омоко, 81.
Голы:  Идахор, 52  Романчук, 68  Лозинский, 88

      Упродовж восьми турів підопічні Анатолія Азаренкова не відчували гіркоти поразок, зумівши за період цього турнірного відрізку втрутитися у боротьбу за одну з двох путівок до класу найсильніших. Та минулої п‘ятниці впевнену ходу одеситів зупинило “Динамо-2”. Друга динамівська команда, приїхавши до Одеси без гравців вищолігового складу і легіонерів-збірників, вміло скористалася помилками господарів і здобула перемогу.
      Обидві команди побудували гру від оборони. І все ж, уже у першій половині матчу глядачі стали свідками кількох небезпечних моментів, які виникали біля обох воріт. На 14-й хвилині півоборонець “Чорноморця” Хроль робив гостру передачу вздовж воріт гостей на Балабанова, однак в останню мить її перервав африканський легіонер “Динамо-2” Омоко і м`яч потрапив до рук Кернозенка. Глядачі були впевнені, що оборонець гостей зробив відкидку м`яча воротареві, відтак стали вимагати призначення вільного удару. Однак з цього приводу арбітр Володимир Сіренко мав свою думку. Втім, як і в епізоді, що виник у штрафному майданчику динамівців на 40-й хвилині. Один з найактивніших у складі господарів Руслан Романчук за допомогою фінта намагався пройти того ж Омоко та через мить опинився на газоні. Порушення правил чи ігрове зіткнення? І знову відповідь на це питання знав лише суддя. А на 41-й хвилині переважній більшості присутніх здалось, що лайнсмен прогавив положення поза грою у киянина Лозинського, який після передачі партнера намагався пробити по цілі з близької відстані (у цьому епізоді Гуменюк кинувся під удар і відвів загрозу).
      Крім вищезгаданих моментів у першій сорокап‘ятихвилинці погрози воротам були і з боку Стежкового, Драницького та того ж Романчука. І з боку киянина Скоби. Однак жодного разу вразити ціль вищеназваним футболістам не вдавалось.
Значно багатшою на події виявилась друга половина гри. Невдовзі після її початку гості відкрили рахунок. Промахи одеської команди в обороні призвели до того, що троє динамівців “викотились” на одного одесита і зуміли забити перший гол. Його автором став Ідахор, який не сильним, проте влучним ударом переправив м`яча в сітку воріт “Чорноморця” після вивіреної передачі Серебренникова.
      Через шість хвилин одесити могли відновити рівновагу, однак з підступним ударом головою Чернова зумів впоратись Кернозенко — від його рук м‘яч потрапив у перекладину і залишив межі поля. Та невдовзі рахунок все ж став нічийним. М‘яку подачу Колесниченка від лицевої лінії бездоганним ударом (і знову — головою) завершив Романчук. А переможний гол столична команда забила незадовго до фінального свистка. Мелащенко, який у другому таймі вийшов на заміну, виконав навісну подачу у центр штрафного майданчика, де Лозинський головою пробив впритул до бокової стійки.

Украинский футбол


 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.