Подборка газеты "УФ"

Подборка газеты "УФ"

Володимир Гапон в Іспанії

Колишній півоборонець одеського "Чорноморця" та луцької "Волині" Володимир Гапон може продовжити футбольну кар`єру в Іспанії. Як стало відомо кореспондентові "УФ", наприкінці грудня 21-річний футболіст вирушив до цієї країни з метою працевлаштування. За деякою інформацією, в пошуку нового місця роботи Гапонові сприятиме  іспанський агент іншого нашого співвітчизника — нинішнього гравця "Альбасете" Олександра Голоколосова.
Нагадаємо, що провівши один матч у складі "Чорноморця" на старті нинішнього чемпіонату, вихованець луцького футболу змушений був кілька місяців відіграти за аматорський колектив "Сигнал" (Одеса), адже першоліговий одеський клуб у його послугах уже не був зацікавлений.
До від`їзду в Іспанію Гапон мав запрошення від головного тренера донецького "Металурга" Семена Альтмана, а ще раніше інтерес до екс-гравця молодіжної збірної України проявляли столичний молдовський "Зімбру", російське "Торпедо-ЗІЛ" з Москви та французький "Сошо".


Cпартак та одесити


Черговий вихованець українського футболу з‘явився тиждень тому в московському “Спартаку”. Слідом за криворізьким квартетом у складі  Олександра Грановського, Сергія Мизіна, Олександра Зотова й Антона Монахова, на оглядини в команду Романцева прибув колишній оборонець одеських “Чорноморця” та СК “Одеса” Андрій Лозовський.
27-річний футболіст, який впродовж чотирьох років виступав у Ізраїлі (за цей час він устиг пограти в “Хапоелі” з Кфар-Саби, тель-авівському “Бейтарі”, “Маккабі” з Акко та “Назареті), з минулого літа перебував у рідній Одесі, шукаючи можливі варіанти продовження футбольної кар`єри. Та, схоже, що за період перебування Лозовського  за кордоном, його в Україні встигли забути. Можливо, саме тому працевлаштуватись у жодному з наших клубів йому так і не вдалося. Ситуація змінилася з настанням зими, коли досвідченим футболістом, який виступав у “Чорноморці” під орудою нинішнього наставника донецького “Шахтаря” Віктора Прокопенка, зацікавився один з представників елітного ешелону. Однак, незадовго до цього, Андрій Лозовський отримав запрошення від тренера “Спартака” В`ячеслава Грозного, який у грудні побував в Україні. Другого січня футболіст приїхав до Москви, звідки разом із спартаківцями відбув на тренувальний збір до Ізраїлю.
Якщо Лозовський підійде російському клубові, то він стане четвертим — після Юрія Никифорова, Іллі Цимбалара й Дмитра Парфенова — одеситом у його складі. Правда, це ж саме можна сказати  і про Олександра Грановського з “Кривбасу”.

http://www.ukrainianfootball.com

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.