Відпочинок закінчиться 15 грудня

Відпочинок закінчиться 15 грудня

    Зігравши 8 листопада останній офіційний матч нинішнього тисячоліття з “Буковиною” у Чернівцях, футболісти одеського “Чорноморця”, за підсумками першого кола, посіли восьме місце. Тож у весняній частині змагань у них є всі підстави, щоб поліпшити своє турнірне становище й почати боротьбу за одну з путівок до вищої ліги. Щоправда, ця мета може бути досягнута за умови посилення команди кількома кваліфікованими виконавцями та стабілізації складу. І, звичайно ж, плідної роботи в період зимової перерви в чемпіонаті. А поки що одеські футболісти у відпустці, яка триватиме до 15-го грудня.

— На цей період усі гравці команди отримали індивідуальні завдання, — розповідає тренер “Чорноморця” Олександр СКРИПНИК. — А деякі з них лікуватимуться. Після відпусткового строку впродовж двох тижнів триватиме перший етап підготовки до весняної частини чемпіонату. Хлопці тренуватимуться до 28 грудня (це відбуватиметься в Одесі), а потім отримають п`ятиденну паузу для зустрічі Нового року. З січня зимова підготовка продовжиться.

    А про подальші плани “Чорноморця” розповідає віце-президент клубу Володимир ЛЕМЗА:

— Упродовж першого місяця нового року “Чорноморець” готуватиметься вдома, а на початку лютого вирушить на двотижневий тренувальний збір до Криму. Завершальний етап підготовки пройде на Кипрі, куди “Чорноморець” відбуде в двадцятих числах того ж місяця.

— У плани на минулий зимовий антракт навчально-тренувальний збір на Кипрі входив також, проте “Чорноморець” на острів Афродити так і не поїхав.

— Тоді ситуація була іншою — нам зашкодили фінансові проблеми. Натомість цього разу необхідні кошти для кипрського збору ми віднайдемо.

— Що можете сказати про кадрові зміни? — адресую запитання Олександру Скрипнику.

— Зараз важко про щось говорити. От коли вийдемо з відпустки — тоді й буде видно. Можу лише сказати, що селекційна робота ведеться.

— Наскільки відомо, до списку можливих кандидатів на перехід у “Чорноморець” входить двоє гравців овідіопольського “Дністра” — півоборонець Вадим Юрченко та нападник Олександр Пінчук. Ця інформація відповідає дійсності?

— Так, ми справді звернули на цих футболістів увагу. Однак все залежатиме від переговорів з керівництвом “Дністра”. До того ж, один з цих гравців — Пінчук, — наскільки я знаю, хоче спробувати свої сили в клубі ближнього зарубіжжя. Якщо в нього там щось не вийде, то він приїде в Одесу.

— Чи відповідає дійсності інформація про те, що шестеро гравців “Чорноморця” будуть виставлені на трансфер?

— Поки нічого з цього приводу сказати не можу, адже перед відпусткою про це не йшлося. Втім, якщо це й станеться, то виставленими на трансфер будуть переважно футболісти з резервного “Чорноморця-2”.


В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.