Черноморец - Закарпатье. Отчет газеты УФ

Черноморец - Закарпатье. Отчет газеты УФ

Чорноморець - Закарпаття -2:1

Центральний стадіон ЧМП. 1200 глядачів. 12 градусів. Похмура погода. Перед грою дощ. З другого тайму — електричне освітлення.
Судді: О.Орєхов (Київ) — 8,7, О.Кревський (Вишгород) — 8, Є.Павленко (Бровари) — 9.
Делегат ФФУ: А.Маяцький (Черкаси).
Одеса: Руденко, Єрохин, Смішко, Згура (Бредис, 83), Витвицький, Колесниченко-к, Чернов, Романчук, Балабанов (Терещенко, 46), С.Пономаренко (С.Костюк, 89), Мочуляк (Крисанов, 79).
Запасні: Сусідко, Негара.
Тренер: Анатолій Азаренков.
Ужгород: Васютик, Ковтун, Саутин (Лагойда, 86), Гозда, Білак, Бермудес, Богатирьов-к, Когутич, Слюсар, Продан (Д.Романенко, 80), Бундаш (Єфімов, 46).
Запасні: Ковач, Лендєл, Телегин, Гей.
Тренер: Віктор Ряшко.
Голи: Чернов (4, 87), Саутин (63).
Попередження: Когутич (6), Пономаренко (15), Богатиьов (24), Згура (44), Витвицький (60).
Вилучення: Когутич (37, друге попередження).

Дебют матчу пройшов бурхливо. Уже на першій хвилині ужгородець Богатирьов міг узяти ціль ударом з кута воротарського майданчика, однак м‘яч у “рамку” не потрапив. За три хвилини небезпека виникла біля протилежних воріт. Це сталося після подачі Колесниченком кутового, який заробив один з найпомітніших у складі господарів гравців Мочуляк. Подачу від кутового прапорця відмінним ударом головою з близької відстані замкнув високий на зріст оборонець Чернов. Васютик, намагаючись врятувати власні ворота, на удар зреагував, однак м‘яч від його рук потрапив у стійку і залетів за лінію.
А потім була низка моментів в обох команд. Слушні нагоди для взяття воріт не використали Згура, Балабанов, Мочуляк та двічі Романчук (у одеситів), Богатирьов, Бундаш і Продан — у закарпатців.
Хто знає, як розвивалися б події далі, якби не вилучення досвідченого оборонця ужгородської команди Олександра Когутича. Отримавши на початку матчу перше попередження, він заробив на 37-й хвилині другого гірчичника, який автоматично перетворився на червону картку. А покарав арбітр Когутича в другому епізоді за удар суперника по ногах, щоб зірвати небезпечну атаку (саме таке трактування в протоколі матчу).
Невдовзі після вилучення ужгородського оборонця збільшити рахунок міг нападник “Чорноморця” Пономаренко, який пробив головою поруч із стійкою після виконання Колесниченком штрафного. А на 40-й хвилині виникла погроза вже з боку гостей: Бермудес пробив по цілі з кута штрафного майданчика, проте м`яч влучив у дальню штангу.
Другий тайм пройшов за територіальної переваги одеситів. Ужгородці ж протипоставили господарям кілька рідких контратак, одна з яких, щоправда, виявилась результативною. На 63-й хвилині подача з правого флангу на лінію воротарської площини завершилась помилкою двох оборонців “Чорноморця” — Єрохина і Витвицького. М`яч потрапив до Саутина, який ударом головою розстріляв ворота Руденка.
Відразу ж після пропущеного голу “Чорноморець” кинувся в наступ. Моментів для взяття воріт у підопічних Анатолія Азаренкова було достатньо, та в завершальній стадії Мочуляку, Терещенкові й двічі Пономаренкові бракувало влучності.
Здавалось, матч так і завершиться внічию, однак арбітр Олег Орєхов з Києва через часті затримки в грі та серії замін додав до основного часу сім (!) хвилин і, коли спливала п‘ята додаткова, “Чорноморець” досяг-таки успіху. І знову відзначився оборонець Чернов. Співавтором голу став той же Колесниченко, який майстерно подав кутовий, а Чернов метрів з 6-7-ми влучно пробив у нижній кут. 2:1.

В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.