Черноморец - ФК Винница, отчет газеты "УФ"

Черноморец - ФК Винница, отчет газеты "УФ"

Чорноморець - ФК Вінниця -2:0
Центральний стадіон ЧМП. 2000 глядачів. 7 градусів.
Судді:С.Шебек (Київ)-8,8,П.Брюхов (Донецьк)-9, Олексій Гордієнко (Дніпропетровськ) — 9.
Делегат ФФУ: В.Кулібабенко (Київ).

Одеса: Руденко, Єрохин, Смішко, Згура, Артеменко, Колесниченко-к, Бредис (С.Пономаренко, 46), Романчук (Балабанов, 90), Чернов, Печений (Негара, 62), Мочуляк. Запасні: Сусідко, Перекитний, Терещенко. Тренер: Анатолій Азаренков.

Вінниця: Остапенко, Яремко, Кондратюк, О.Матвійчук, Лелюк, Опаренюк (Василів, 68), Солов‘єнко (Нестерчук, 77), Ю.Бондаренко (Гора, 57; Вишталюк, 89), О.Іванов (Бесараб, 64), Рябцев, Караянов. Запасний: Литовка. Тренер: Володимир Рева.
Голи: Мочуляк (70), Романчук (74).
Попередження: Колесниченко (9), Лелюк (22), Артеменко (38), Бондаренко (54), Матвійчук (64), Чернов (83).

Після першого тайму, в якому “Чорноморець” був вельми невиразний, а гості постали перед одеськими глядачами збалансованою командою, здалося, що чергових втрат очок господарям не уникнути. Рахунок 0:0 тримався до середини другого тайму, який був повністю за “Чорноморцем”. “Погоду” зробили троє гравців, які сьогодні найдосвідченіші в колективі, — Колесниченко, Романчук та Мочуляк. Другий з них вже вкотре вів за собою партнерів, двоє інших йому в цьому допомагали. І Колесниченко і Мочуляк робили все для того, щоб здолати опір оборонців вінницької команди. Врешті-решт, це їм вдалося. На 70-й хвилині чітко розіграна комбінація завершилась взяттям воріт. Одинадцятий номер “Чорноморця” не залишив шансу Остапенкові, пробивши метрів з трьох головою — 1:0. Спливло лише чотири хвилини, і рахунок на табло одеського стадіону збільшився. Небачену круговерть закрутили в штрафному майданчику гостей Негара і Романчук. Останній завершив її ударом у порожні ворота, які за мить до цього були залишені Остапенком. Впродовж решти ігрового часу “Чорноморець” міг відзначится ще кілька разів, однак героям матчу Романчуку та Мочуляку забити не вдалося.
Були нагоди для взяття воріт і у вінничан. Запам‘яталася комбінація на 8-й хвилині, коли Опаренюк зробив відмінну подачу з правого флангу в центр штрафного майданчика господарів на Іванова. Однак в останню мить м‘яч від ноги оборонця “Чорноморця” відскочив на кутовий. А на 15-й хвилині непогано приклався до м‘яча Матвійчук. Цього разу шкіряний снаряд потрапив до рук Руденка, який обрав правильну позицію.

В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.