2-ая лига. Группа "Б".
"Черноморец-2" - СК “Херсон” — 0:1 (0:0).

2-ая лига. Группа "Б".
"Черноморец-2" - СК “Херсон” — 0:1 (0:0).

В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ з Одеси

“Чорноморець-2” — СК “Херсон” — 0:1 (0:0).

Стадіон СКА. 200 глядачів. 12 градусів. Дощ.
Судді: Є.Венгер — 8,3, Ю.Кир‘янов (обидва — Київ) — 9, Л.Малий (Миколаїв) — 9.
Делегат ФФУ: А.Кескюла (Павлоград).

Одеса: Гуменюк, Череватий, Перекитний, Смішко, С.Костюк, Хроль, Печений (Негара, 64), Щирський — к (Андрух, 75), С.Пономаренко (Доскалов, 53), Терещенко, Коваль (Овсянников, 61). Запасні: Сусідко, Балабанов, Амбарников.

Тренер: Олег Галицький.

Херсон: В.Борисенко, Аверков, Чопик, Смирнов, Запорожченко, Петров — к, Шевель, Толкачов, Шарабура, Берізка, Бурячок. Запасні: Поляков, Худинець, Кочетков, Андрієць, Кучерявий, О.Онищенко. Тренер: Ігор Малишев.

Гол: Берізка (61).
Попередження: Череватий (11), Хроль (63), Перекитний (67), Петров (76), Берізка (90).

У день гри над Одесою не вщухав дощ. Це неабияк вплинуло на відвідуваність матчу. У південноукраїнському дербі, яке проходило на важкому полі в цікавій та непоступливій боротьбі, сільнішими виявилися підопічні тренерського дуету Ігоря Малишева та Валерія Петрова. У тому, що гостям вдалося здобути троє очок, “завинив” їхній голкіпер Борисенко. Впродовж першого тайму перший номер херсонців кілька разів рятував свої ворота від голу, відбиваючи потужні удари Перекитного та Череватого (двічі). Ще у кількох моментах Борисенко вдало діяв на випередження, кидаючись у ноги суперника.
Та все ж херсонці виявилися сильнішими у такому компоненті, як контратаки. На 61-й хвилині пасом з глибини поля партнери вивели Берізку до штрафного майданчика “Чорноморця-2”. Наблизившись до володінь Гуменюка, “десятий” номер гостей наважився на удар: сильно спрямований у ціль м`яч потрапив у внутрішній бік хрестовини і кулею влетів до сітки. Красень-гол! І СК “Херсон” повів у рахунку.
Решта часу минула в рівній боротьбі. Щоправда, на 82-й хвилині херсонці могли збільшити рахунок, однак навісною подачею Смирнова зі штрафного не скористався той же Берізка — м‘яч після його удару головою пролетів над перекладиною.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.