2-ая лига. Группа "Б".
"Портовик" - "Черноморец-2" - 1:0

2-ая лига. Группа "Б".
"Портовик" - "Черноморец-2" - 1:0

В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ з Іллічівська

“Портовик” — “Чорноморець-2” — 1:0 (0:0).

Стадіон “Портовик”. 700 глядачів. 22 градуси.
Судді: В. Сіренко — 8,4, А. Приймак — 9, Д. Коногоров (усі — Симферополь) — 9.
Делегат ФФУ: Г. Городенко (Одеса).

Іллічівськ: О. Жуков, Говера, Павлов (Федосеєв, 83), Сліпак (Варивода, 71), Савельєв, М.Гайдаржи, Чукарин (Кушнір, 63), Марталога, Данильченко, Краснянський-к, Галицький (Лужанський, 75). Запасні: Степанов, Чечельницький, Низовець.

Тренер: Ігор Савельєв.

Одеса: Сусідко, Череватий, Перекитний, Смішко, С.Костюк, Хроль, Печений, Щирський-к, Стежковий, Коваль, Пономаренко (Негара, 60). Запасні: Єршов, Андрух, Овсянников, Гостєв, Власенко, Амбарников.

Тренер: Олег Галицький.

Гол: Гайдаржи (75).
Попередження: Говера (10), Череватий (10), Чукарин (14), Савельєв (20), Сліпак (45), Кушнір (69), Хроль (77), Марталога (84).
Вилучення: Говера (83, друге попередження).

У нинішньому чемпіонаті іллічівський “Портовик” виступає невдало, посідаючи місце в нижній частині турнірної таблиці. Тож недивно, що в одеському “дербі” підопічні Ігоря Савельєва прагнули тільки перемоги. Саме вона дала б змогу “Портовику” дещо поліпшити своє становище в компанії команд групи “Б”.
Перша половина матчу пройшла з великою кількістю небезпечних моментів біля обох воріт. Упродовж першої двадцятихвилинки тричі міг відзначитися новачок господарів Галицький, однак жодного разу м‘яч у ворота Сусідка так і не потрапив. А в складі “Чорноморця-2” відзначитися могли Костюк й Пономаренко, та у завершальній стадії їм бракувало майстерності.
До перерви і “Портовик”, і “Чорноморець” порадували глядачів швидкими та конструктивними діями в атаці. На 32-й хвилині чудову нагоду мав один з найпомітніших у складі господарів Ігор Павлов, який, прилучившись до наступальних дій, намагався спрямувати м`яч у ворота. На щастя для Сусідка і Ко, вразити ціль третьому номеру іллічівців не вдалося. А невдовзі міг забити після подачі кутового півоборонець “Чорноморця-2” Сергій Костюк. І знову “плямистий” обминув ціль.
У другому таймі атаки “Портовика” були не менш гострими, проте слушні нагоди в штрафному майданчику гостей виникали рідше. Тож господарі заходилися випробовувати удари з дальньої та середньої відстаней. Запам`ятався простріл досвідченого Данильченка на 49-й хвилині — голкіпер одеської команди в цьому епізоді виявився на місці. А от на 76-й хвилині він уже не зміг допомогти своїй команді: дальній удар “шістки” “Портовика” Гайдаржи завершився потраплянням м`яча у нижній кут. Красень-гол!
На 82-й хвилині “Портовик” міг збільшити рахунок: активний Кушнір, який вийшов на заміну в другому таймі, на високій швидкості увірвався до штрафного майданчика, однак після зіткнення з оборонцем “Чорноморця-2” опинився на газоні. Пенальті? Ні, арбітр зустрічі Володимир Сіренко щодо цього епізоду мав іншу думку.
Упродовж останніх хвилин гості спробували вирівняти становище, однак, окрім небезпечного удару капітана команди Щирського зі штрафного (м‘яч промайнув над поперечиною), більше нагод для взяття воріт не мали.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.