СК Николаев - Черноморец 1:0

СК Николаев - Черноморец 1:0

МИКОЛАЇВ

СК Миколаїв - Чорноморець - 1:0

Центральний міський стадіон. 8000 глядачів. 25 градусів.

Судді: С. Татулян (Київ) — 9, 0, О. Гордієнко — 9, Д. Мартинюк (обидва — Дніпропетровськ) — 9.

Делегат ФФУ: А. Біба (Київ).

Миколаїв: Ткачов, Силецький, Пошехонцев, Соловйов, Бахметьєв, Нужний, Березовчук (Петренко, 80), Мазуренко, Шкурупій, Стукас (Павлюченко, 76), Дерипапа (Скрипка, 70; Єршов, 86).
Запасні: Штанько, Зеленюк, Стефанишин.
Тренер: Михайло Калита.

Одеса:Руденко, Єрохин, Смішко (Витвицький, 38), Згура, Артеменко, Колесниченко-к, Терещенко (Печений, 22; Бредис, 72), Романчук, Чернов, Драницький (Пономаренко, 46), Мочуляк.
Запасні: Гуменюк, Стежковий, С. Костюк.
Тренер: Анатолій Азаренков.

Гол: Дерипапа (1).

Попередження: Чернов (28), Нужний (34), Згура (54), Стукас (57), Витвицький (71), Петренко (84), Мочуляк (90).

Футбольний матч між командами сусідніх міст завершував триденну програму святкування Дня Миколаєва. На Центральному міському стадіоні о 16.30 почалася шоу-програма, в якій брали участь артисти естради, дитячий танцювальний ансамбль, майстри акробатики та парашутного спорту. А потім було вшанування ветеранів миколаївського футболу, приурочене 80-річному ювілею спорту №1 у місті корабелів. Їх привітав та нагородив цінними подарунками міський голова Володимир Чайка. Як тільки диктор по стадіону називав чергове ім‘я з когорти колишніх майстрів, на трибунах спортивної арени чулися гучні оплески. Лунали вони на адресу людей, які добре відомі у Миколаєві — Євгена Лемешка, Юрія Войнова, Павла Худояша, Владлена Науменка, Анатолія Норова, Євгена Дерев‘яги, Юрія Смагіна, Сергія Морозова та багатьох інших. За словами віце-президента ФК “Миколаїв” Сергія Володимировича Дергунова, з жовтня нинішнього року 12 футбольних ветеранів отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу від клубу.

А тепер про гру. Глядачі ще не встигли розміститися на трибунах, як їхні улюбленці відкрили рахунок. Сталося це на 1-й хвилині (а точніше, на 22-й секунді) матчу. Автором голу став нападник Дерипапа, який, отримавши пас від партнера, на мить випередив ліберо одеситів Смішка і влучно пробив над голкіпером. Подібного початку не очікував, мабуть, ніхто. Та як би там не було, арбітр зустрічі киянин Сергій Татулян, який, до речі, впорався із своїми обов‘язками на відмінно, вказав на центр — 1:0. Окрилені успіхом господарі створили ще кілька небезпечних нагод біля воріт “Чорноморця”, але Нужному зі штрафного та Березовчуку з-за меж штрафного майданчика забити не вдалося. 19-річний страж воріт гостей Віталій Руденко ліквідовував загрози. Не зумів Березовчук засмутити свого товариша по юнацькій збірній і на 36-й хвилині, коли пробив здалеку — м‘яч промайнув поруч із штангою.

Дебютна активність підопічних Михайла Калити призвела до помилок з боку Смішка, замість якого в середині першого тайму на поле вийшов Витвицький. Так, і йому не завжди вдавалось бездоганно виконувати свої обов‘язки. Втім, голів у ворота “Чорноморця” господарі більше не забивали. Хоча моментів для їхнього взяття вони зуміли створити кілька.

У другому таймі запам‘яталися два підступних удари півоборонця Мазуренка зі штрафних. В обох випадках м‘яч летів у “рамку”, проте з великими труднощами Руденкові вдавалось відводити загрози. Після перерви були нагоди і у “Чорноморця”. Запам‘ятався гарматний удар Артеменка, після якого затремтіла перекладина, а також пролунали погрожування з боку Романчука (двічі), Згури та Колесниченка. Але, на щастя для миколаївців, до взяття воріт Ткачова справа так і не дійшла. Рахунок на табло зберігся до кінця матчу. Перемога СК “Миколаїв” стала гарним подарунком для городян до Дня міста.

В‘ячеслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ.
(Спеціальний кореспондент “Українського футболу”). м. Миколаїв.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.