Чемпионат Украины среди команд 2-ой лиги:
"Оболонь-ПВО" - "Черноморец-2" - 3:0

Чемпионат Украины среди команд 2-ой лиги:
"Оболонь-ПВО" - "Черноморец-2" - 3:0

Олег ЛЮЛЬКА з Броварів

“Оболонь-ППО” — “Чорноморець-2” — 3:0 (1:0).

Стадіон “Спартак”. 100 глядачів. 33 градуси.
Судді: О.Шмигельський (Львів) — 8,5, О.Олійник (Полтава) — 9, В.Давидов (Кременчук) — 9.
Делегат ФФУ: А.Котов (Донецьк).

Київ: Козаченко (В.Сидоренко, 68), Крушинський (Герасимець, 52), Конюшенко, Свидерський, Нивинський, Глушков (Малюта, 46), Дамін (Олешко, 52), Корнєв — к (Штаєр, 61), М.Мельник (Міщенко, 46), Пойда, Ястребинський (Крохмаль, 67).

Тренер: Володимир Мунтян.

Одеса: Сусідко, Череватий (Шкуренков, 74), Перекитний, Овсянников (Солодкий, 30), С.Костюк, Хроль (Коренков, 80), Гостєв (Єнтус, 50), Щирський — к, Балабанов (Доскалов, 67), О.Коваль (Рибинський, 75), Бредис. Запасний: Красовський.

Тренер: Олег Галицький.

Голи: М.Мельник (11), Нивинський (47), Ястребинський (65).

Попри те, що в стартовому турі обидві команди зробили перемогу, вже на початку звітної зустрічі стало очевидно — боротьби не буде. Надто нерівними були сили опонентів, у яких, власне, й завдання різні на сезон. Оболонці, очолювані знаним гравцем та тренером Володимиром Мунтяном, маючи на меті повернення першолігового місця, щоматчу прагнуть вигравати. Втім, коли “Поділля”, яке було суперником столичних футболістів у першому матчі чемпіонату, чинило доволі гідний опір, то молодим одеситам протиставити киянам серйозні аргументи не вдалося.
Упродовж десяти хвилин після стартового свистка арбітра один лише Пойда неодноразово міг вразити ціль, але його ударам бракувало влучності. Зате не схибив незмінний асистент Дениса Микола Мельник, котрий, отримавши вивірений пас від Глушкова, зняв павутину з незахищеного кіпером кута.
Узявши коротенький тайм-аут, кияни продовжили знущання з одеської оборони: почергово на ударну позицію виходили Дамін, Ястребинський, Пойда, Корнєв, та м‘яч уперто не йшов у ворота. Підопічні Олега Галицького своєю грою в ці хвилини викликали тільки співчуття. Красномовним прикладом їхньої безпорадності був епізод на 44-й хвилині, коли “Чорноморець-2” виборов право на кутовий, та жоден із гравців команди не наважувався його виконати.
Щойно почалася друга половина, як оболонці подвоїли рахунок: подачу з кутового прапорця, вигравши повітряну дуель, замкнув В‘ячеслав Нивинський. Маючи таку перевагу, Володимир Мунтян випустив на поле всіх заявлених виконавців. Щоправда, жодному з них не судилося повторити етюд у виконанні Ястребинського, котрий перед тим, як залишити газон, стрімко увірвався до карної зони чорноморців й ударом в один дотик утретє засмутив Сусідка.

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.