Черноморец: курс - высшая лига

Черноморец: курс - высшая лига

"Черноморец": курс - высшая лига

      Варто було одеському "Чорноморцеві" залишити клас найсильніших, як у південному місті відразу ж стали думати над тим, як до нього повернутися. Минулої суботи в Одеській міськдержадміністрації відбулося засідання, після якого, слід гадати, у популярному українському клубові стануться зрушення на краще.
      - На зустріч з міським головою Русланом Боделаном були запрошені представники потужних транспортних організацій - Одеського, Іллічівського і Південного портів та Одеської залізниці, які отримали завдання спільно продумати механізм щодо фінансового забезпечення та зміцнення "Чорноморця". Відповідний проект вони мають представити у десятиденний строк, - сказав віце-президент одеського клубу Володимир ЛЕМЗА. - Все це робиться, так би мовити, з благословення Мінтрансу України, про передачу якому ФК "Чорноморець" розмови вилися й раніше як у команді, так і у складі акціонерів. Однак сьогодні це нереально, тож все залишається без змін. А от у фінансовому забезпеченні візьмуть участь організації, про які йшлося вище. На згадуваній вже зустрічі їхні представники пообіцяли, що знайдуть шляхи фінансування одеської команди. Причому, на постійній основі, а не у вигляді періодичних пожертвувань.

газ. "Український футбол", пятница, 7 июля

 
 

Комментарии:

Нет комментариев. Оставьте комментарий первым!

Добавить комментарии

Вы должны быть зарегестрированным пользователем чтобы добавлять комментарии. Пожалуйста зарегестрируйтесь или авторизируйтесь

Вход
Логин:
Пароль:
 
 
Регистрация
Поиск
Реклама
Дополнительно
ФК Черноморец - официальный сайт
Счетчики:
Rambler's Top100 Вся информация об Одессе Украинский футбол TOP-50
Новости | Команда | Сезон | Клуб | Мультимедия | Общение | Разное
© 2007 http://www.chernomorets.com
Неофициальный сайт.